Cattleya Каберне Совиньон & Мерло привлича с прекрасен гранитеночервен цвят. В аромата на виното се преплитат нюанси на вишна, шоколад и печен пипер. Виното щи Ви спечели с прекрасна танинова структура и вкус с нотки на какао и конфитюр от черни плодове.
Винификация:
Сортиране на цели гроздови зърна чрез единствения в България оптичен сортировач Delta R2 Vistalys.. Студена мацерация при 8ºС в термоизолирани ферментатори от неръждаема стомана от по 7000 л. Контролирана алкохолна ферментация с постферментативно настойване. Спонтанна малолактична ферментация във френски бъчви. Отлежаване и съхранение 8 месеца във френски 225 л. дъбови бъчви при контролирана температура и относителна влажност на въздуха.